Declarație de declinare a responsabilității

Vizitând și utilizând site-urile Orkla, dvs. acceptați următoarele:

Scopul site-urilor Orkla

Scopul site-urilor Orkla este acela de a oferi informații generale despre operațiunile Grupului Orkla.

Drepturi de autor

Conținutul site-urilor Orkla este supus drepturilor de autor. Conținutul poate fi distribuit, copiat și stocat gratuit în format electronic. Acest consimțământ este acordat cu condiția ca sursa materialului să fie declarată în mod corespunzător.

Declarație de declinare a responsabilității

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că site-urile noastre conțin întotdeauna informații exacte și actualizate. Cu toate acestea, este posibil ca informațiile să fie incomplete, incorecte sau neactualizate. Informațiile de pe site-uri nu reprezintă nicio ofertă de valori mobiliare pentru vânzare și nu trebuie tratate ca bază pentru nicio decizie de investiție sau invitație de a cumpăra valori mobiliare sau considerate că au legătură cu o anumită investiție. Noi nu ne asumă răspunderea pentru nicio inexactitate sau omisiune a informațiilor. Orice decizie a dvs. bazată pe informațiile de pe site-uri este luată pe propria dvs. răspundere. Companiile Orkla sau filialele sale nu-și asumă nicio răspundere pentru niciun fel de pierderi sau pagube rezultate din utilizarea site-urilor sau a informațiilor disponibile pe site-uri. De asemenea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul site-ului unei terțe părți pe care îl puteți accesa de pe site-ul nostru (prin link-uri).
Această declarație de declinare a responsabilității este emisă și trebuie interpretată în conformitate cu legea din jurisdicția teritoriului dvs.